Älgdrevet (2015-10-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fredriksberg
Arrangör: Ulriksbergs IK
Land: Sverige
Distans: Medel
Sträcka: 2.89 km
Tid: 32:37
Genomsnittlig puls: 158
Maxpuls: 175
Med mindre förväntningar till dagens medeldistans då man nu kände terrängen och kunde räkna ut upplägget ganska enkelt positiv överraskad. Början visserligen en riktig berg-och-dal-bana men det är bra träning. Kontrollerna lätta. Till 7an mötes man av en sänka innan som var mycket tydligare i terrängen än på kartan. Hade lönt sig att gå hela vägen upp till hygget för att få kontrollen utan problem. Vägval ner till sjön (räknat ut som bättre igår) var definitivt inte värt besväret, då det var brant i kanten och inte så dåligt högre upp - då blev det bara mer stigning. Nöjd med loppet och tekniskt omsättning trots att kroppen var lite mörbultat från gårdagen.
Dölj kommentarer (2)
Jolo:

Instämmer till sjuan. Mycket enkelt från hygget. Körde oxå ner mot sjön till åttan. Var inte bra, fick se mig passerad av Västmanlands bästa dam...
Ryktas om att hygget som påverkade banorna en hel del var nytt under året. Kan inte ha varit helt kul för banläggaren.
Men rejäla tävlingar!


Dorothe:

Jo, det såg ju ganska nytt ut och jag funderade varför man över huvud taget vill göra en karta där 80 % är hugat. Trots allt mycket roligt och givande att åka dit - ska göras igen! Och, för resten, grattis till segern, trots olämplig vägval!


Lägg till kommentar
Spara
 
Älgdrevet (2015-10-04)