Copa sul Médio (2018-03-10)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fazenda cabahna branco
Arrangör: Rumo Verde
Land: Brasilien
Distans: Medel
Sträcka: 8.45 km
Tid: 69:32
Första skogsorienteringen i Brasilien, dålig löp- och orienteringsform. Mycket som gick fel. Till att börja med så fungerade min svenska kompass sisådär. Sen gjorde jag lite lätta missar också.

3:an. Efter att korsat hagen och gett mig ut från fel ände, tänkte självklart springa hela vägen till sydöstra hörnet. Tror jag att jag kommer ut på stenhällarna vid kontroll 19... väldigt fel och tar onödigt mycket grönområde innan jag reder ut situationen och faktistk kommer till 19.

Sen går det väl okej igen till 10 där kompassriktningen är helt bedrövlig och kommer åter igen på fel berghällar men landar som tur vid 11:an så jag kan läsa in mig via kodsiffran.

Vid 12an fattar jag inte riktigt kartan. Ser stenarna och branten när jag passerar första gången men fattar inte att det är dit jag ska. Tror att det är det tidigare branterna mellan kontrollen och stigen.

15e, oj vilket nybörjarmisstag att inte ta denna kontroll ifrån muren i norra ringkanten. Vet inte vad jag tänkte, straffade sig, men fick lite fint Brasilianskt grönområde och dike istället. Lite exotiskt ändå. Här måste antingen kartan vara skev eller GPS spårat ur. Mer parten av bommen spenderades i diket. Det ända som var lite löpbart.

Och sen 24a trodde jag var hemma men här ville inte kompassen åt samma håll som kartan ville... Bättre lycka nästa gång!

Gjorde en film om loppet, kolla här.
Visa kommentarer (0)
 
Copa sul Médio (2018-03-10) Copa sul Médio (2018-03-10)