Brazilian championship stage 1 (2018-04-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Santa Maria
Arrangör: COSM
Land: Brazil
Distans: Long
Sträcka: 13.37 km
Tid: 133:34
När jag börja jogga till start började man höra åskan i fjärran. På väg in mot 4an öppnade sig himlen, sen var det ösregn hela loppet. Bitvis var det omöjligt att läsa kartan i grönområdena pga. den mörka himlen. Så blev inte så mycket av tävlingskänsla för min del. Ville bara överleva och ta mig runt. Riktigt saftigt kupering för en dåligt tränad Robert.

1an lite dålig riktning. 4an så ser jag inte branten pga. grön området. Klättrar upp helt i onödan. 4-6 är klockan avstängd, slog antagligen i något träd...

Vid kontrolltagningen till 7an så kan man inte läsa kartan efter man lämnar det gula så blev lite chansorientering. Rätt övertygad om att 11an är fel vägval. Borde tagit vänster ut på stigen igen. Stig är alltid rätt i Brasilien.

14... vet inte riktigt vad jag håller på med. Var mest rätt nöjd att man kunde trycka på lite på ängarna efter allt grönområde och släppte helt karta och kompass en stund. Blev kostsamt, 6 min bomtid.

17, vet inte heller riktigt varför jag gjorde sådär. Var trött ville undvika höjdkurvor men blev nog mest runt och konstigt.

18 tror att det är det bästa vägvalet även om det är väldigt långt runt. Från 19 och in till mål är jag otroligt sliten orkar inte hålla fokus alls och bara vinglar fram i skogen.
2 timmar 13 minuter tog äventyret slutade 22 av 38 godkända i H21E (WRE). Överlag kul att testa en så här tuff bana under dessa förhållanden, jag överlevde om än helt sönder riven av alla taggbuskar jag hitta i skogen.
Visa kommentarer (0)
 
Brazilian championship stage 1 (2018-04-21) Brazilian championship stage 1 (2018-04-21)