Världscupen Orineteringskytte Finland Masstart del 2 (2013-05-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ylistaro
Arrangör: Ylistaro Kilpa-Veljet ry
Land: Finland
Distans: Orinteringskytte Masstart
Sträcka: 5,0 km
Sträcka: 7.36 km
Tid: 64:23
Orienteringen gick lite bättre på denna slinga men farten och motivationen var ungefär noll. Att sen komma in stelfrusen till stående skytte var ingen hit. Kunde inte röra fingrarna, kunde inte hålla bössa som jag brukar. Kunde knappt ladda. Så att det blev 8 bom kanske inte var så konstigt.

Sen blev det ändå lite dramatik på sista slingan. En väldigt dåligt orienterande Finsk-militär sköt betydligt bättre än mig och gick ut samtidigt som mig på spurtvarvet. Han råhängde jag försökte lura han och få några meter från näst sista. Det lyckades men framme vid diket vid eljusspåret gick jag ner mig till midjan medans han lyckades hoppa över på ett bättre ställe. Då var det kört. Sen hade han en ganska vass spurt också. Så det kanske inte räckt ändå. Men det var nog tävlingens ljuspunkt ändå.

Sen påstår de i mål att jag aldrig stämplat 11'an på denna slinga. EMIT-säger jag bara och inte satt papperlappen kvar när det regnade konstant och man var ute i över 2 timmar. Men orkade inte bry mig. Kanske mitt livs sämsta orienteringskyttelopp ändå.
Visa kommentarer (0)
 
Världscupen Orineteringskytte Finland Masstart del 2 (2013-05-09) Världscupen Orineteringskytte Finland Masstart del 2 (2013-05-09)