instagram @ifthorol
start . nyheter . LURBOken . tävling . jsk . träning . klubben . sponsor . rajraj . skidor . ungdom . ny i stan? . english . anmälan . login
Senaste nytt - från IF Thor
23 augusti 2019

[2019-02-08] (Av: Per Jemth)
Upptaktsdag för ungdomar i Sigtuna
Lördagen den 9 mars ordnar UOF, i samarbete med Sigtuna OK, en upptaktsdag vid Hällsbostugan.
Anmäl er här:
https://eventor.orientering.se/Events/Show/24756

Dagen vänder sig framför allt till alla orienterande 13-16-åringar i Uppland, men det går jättebra att delta även om man är yngre eller äldre. Träningarna läggs med orange och violett svårighetsgrad.

USM-truppen kommer ha ett upptaktsläger med övernattning i samband med detta, information om detta kommer från USM-truppens ledare.

På eftermiddagen kommer Lars Greilert från SOFT och berättar om den studie som SOFT gör just nu kring barns och ungdomars tävlande. Studien omfattar analys av mönster i tävlandet med hjälp av statistik från Eventor samt enkäter och intervjuer med föräldrar till barn som är aktiva, föräldrar till barn som slutat, ungdomar som slutat, ledare och tränare samt landslagslöpare. De genomför ett antal träffar på olika platser i landet och 9 mars kommer de till oss i Uppland. Här finns möjlighet att ge sina synpunkter på hur tränings- och tävlingsverksamheten för barn och unga ska utformas på bästa sätt. Utfallet av träffarna kommer att vara ett viktigt underlag inför eventuella beslut om framtida förändringar. Det är bra om många ungdomsledare och föräldrar kan delta i diskussionerna.

LURBOken: <p>Ni som är anmälda till Upplandscupen, anm...läs mer>
Aktiviteter idag:
MTBO, USM/JSM/SM/VSM, Svenska Cupen, #7, sprint
Junior/Senior:Vill du utveckla dig som junior eller senior så kan vi hjälpa Dig!

OL-skolan: OL-skolan har sommarlov. Info om OL-skolan hittar du här.

Motionärer:
Du kan alltid vara med på någon av våra träningar. Det finns sällskap och möjligheter även för dig som vill ta det lite lugnare.

Vuxen och vill lära dig orientering:
Vår OL-skola har en vuxengrupp för dig. Du kan också prova Naturpasset eller vara med på Motionsorientering se kalendern

Klubben: Välkommen som deltagare eller funktionär på 2019 aktiviteter!

 

Nyheter

[2019-08-20]Upptakt Upplandscupen hösten 2019
[2019-08-19]Dubbelt upp för Hanna
[2019-08-17]Extraspecialförsäljning med vinstchans - BingoLotto vecka 34
[2019-08-15]Status RAID Uppsala
[2019-07-21]Bagheerastafetten invigde O-ringen