Bli medlem/ Skapa konto

Vad roligt att du vill bli medlem och/eller kunna anmäla dig eller ditt barn till en av våra aktiviteter.

Här kan du bli medlem och skapa kontot direkt.

Du som redan är medlem sedan tidigare: du har redan ett konto som du kan aktivera med "Glömt lösenord" under "Logga in" i toppen av sidan.

Observera att:
- Man måste ha ett konto - detta är personligt, ett för varje barn - för att kunna anmäla till rätt grupp.

När du registrerar dig som medlem skapar du inloggningsuppgifter så att du själv kan styra uppgifter i medlemsregistret. 

Vill ni bli familjemedlemmar:
För att få medlemsfakturan till rätt adress och för att få hela familjen på en som samma faktura är det viktigt att göra en familjeregistrering. Kontakta oss på kassor@ifthor.se för att få hjälp med familjeregistrering.

Om ni ska skaffa ett familjemedlemskap är det viktigt att först skapa ett konto till målsman och sen aktivera och lägga till övriga som familjemedlem inne på sin eget konto under
Mitt konto>inställningar>på fliken familjekonto.
Annars kommer funktionen för familjeavgift inte kunna faktureras.

Sektionstillhörighet/aktiv idrott
Vi kopplar alla nya medlemmar med automatik till orienteringssektionen. Den kopplingen gör att det skapas en koppling till Eventor för tävlingsanmälan och liknande.
Om du inte ska vara aktiv inom orientering, eller om du ska vara aktiv i någon av de övriga idrotterna (skridsko, skidor) ber vi dig att kontakta oss på kassor@ifthor.se för komplettering av sektionsuppgifterna.

När du är godkänd som medlem får du en faktura på medlems- och sektionsavgifter. Information om medlemsavgift, sektions- och tävlingsavgifter finns på sidan Medlemsavgifter.

Föreningens stadgar

Deltagare/Medlem

Deltagarens personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
Kön *

KontaktuppgifterFör fakturaaviseringar, bokningsbekräftelser etc.
Bekräfta er e-postadress

Ange er adress.
Används om adressen är lång eller vid C/O adress.

Övrigt

Medlems- och användarvillkor

Medlems- och användarvillkor

Här hittar du ett utdrag av medlems och deltagarvillkoren för Idrottsföreningen Thor. Du kan ta del av fullständiga policys etc. via länkar nedan.

Medlemskap och deltagande

För att kunna bli medlem eller på annat sätt ta del i vår förenings verksamhet behöver man ett konto i vårt verksamhetssystem. Kontot är individuellt.

Vi har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet och därmed förknippade aktiviteter som träning, tävling, utbildning mm för alla aktiva, ledare och intresserade. För alla som vill ta del av vår verksamhet innebär det att ställa sig bakom och leva upp till vår värdegrund och policys.

Här (länk) hittar du våra verksamhetspolicys

Behandling av personuppgifter

För att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet som medlemmarna önskar och krav inom idrottsrörelsen behandlas personuppgifter nödvändiga för olika ändamål kopplade till verksamheten på ett säkert sätt i enlighet med vår Integritetspolicy och GDPR.

Vi behandlar personuppgifter för att bland annat kunna;
Hantera medlemskap, ta emot anmälningar till och administrera aktiviteter, kontakta medlemmar och målsmän, debitera och bokföra avgifter och annan försäljning, ansöka om bidrag mm.

Vår fulla integritetspolicy mm hittar du här (länk).

Man kan själv finna, uppdatera och göra utdrag av sina personuppgifter genom inloggning på medlemskontot. Vi gallrar personuppgifter löpande som ej är nödvändiga för rättslig förpliktelse eller allmänt intresse. Det innebär tex att oanvända användarkonton raderas efter 12 månader och övrig information tas bort med automatik efter 7 år om de varit kopplade till myndighetsutövning (tex LOK-stöd) eller redovisningslagen (fakturor och betalningar).

Du måste acceptera våra medlems -och användarvillkor för att kunna skapa ett konto.