Tävla

Eventor heter hemsidan där du hittar alla tävlingar i Sverige. Det går att filtrera på olika landskap och typer av tävlingar. Sidan hanteras av Svenska Orienteringsförbundets. Nedan följer ett urval av de tävlingar och stafetter som är roliga att delta i.

Thoringen

Thoringen är en tävlingsserie som initierats för att alla som deltar i IF Thors OL-skola skall få tävla. För mer information se inbjudan: http://www.ifthor.se/orientering/bilder/1597263660.pdf

U-Ringen

På våren går Uppsala-klubbarnas gemensamma tävlingsserie för ungdomar och vuxna nybörjare, U-RINGEN, med tre tävlingar på kvällstid.

Uppland League

Uppland League ingår alla nationella tävlingar, distriktstävlingar  och DM-tävlingar i Uppland. Endast ungdomar som tävlar för uppländska klubbar kan delta i Uppland League. Aktuella klasser är HD14 och HD16.

Upplandscupen

Upplandscupen är en lagtävling för ungdomar som arrangeras under hösten och brukar locka ett 50-tal lag från hela Uppland. Man springer individuella lopp vid fyra tävlingar, och laget får poäng beroende på hur löparna springer. Det brukar vara fina tävlingar där man samtidigt får vara del av gemenskapen i både lag, klubb och distrikt! Du hittar resultat och mer information om Upplandscupen på UOF:s hemsida.

Måsenstafetten

En tidig vårtävling som kombineras med läger under helgen. Om du bara vill springa stafetten så går det att åka t.o.r. till stafetten. Stafetten kan kombineras med individuell tävling på lördagen och det finns även en natt-tävling på fredagen.

10-mila

10-mila är en fantastiskt rolig tävling på alla sätt och vis. Utmanade terräng både fysiskt och tekniskt. Inbjudan: 10MILA - Start.

Jukola-Venla kaveln

Två stafetter som går i Finland varje år.

25-manna

Stafetten då ALLA i klubben behövs, ung som gammal! Om man räknas som nybörjare eller en rutinerade räv spelar ingen roll, man kan hitta en sträcka som passar just en själv.

Swedish League och SM

Swedish League och SM-tävlingarna är öppna för alla som är 17 år och uppåt. SM-stafetten kan vara aktuell även för er som är yngre. Schema för tävlingarna 2023.