Träna med IF Thor

Vi har träningar 2-3 gånger i veckan, med viss variation under året. Är du ny i stan? Du är förstås välkommen att träna med oss, även om du tävlar för en annan klubb. Kontakta JSK för mer information.

Tisdagar under barmarkssäsong tränar vi orientering på olika platser runt Uppsala. 

Onsdagar. Under vintersäsongen träffas vi i Eriksbergsskolans gympasal och spelar innebandy och gör andra inomhusaktiviteter.

Torsdagar är dagen då vi har orienteringsträning för alla åldrar och nivåer under vår och höstsäsong. Vi delar in oss i grupper efter ålder och svårighet – det finns något för alla! Läs mer om gruppindelningen på sidan Börja orientera.

Under vintern samlas vi för klubbmys och gemensam pannlampslöpning i skogarna och backarna runt Lurbo. Det kan ske med eller utan karta, med eller utan skidstavar. Efteråt finns soppa och smörgås till självkostnadspris och kanske ett eller annat kartsnack.

Söndagar är det dags att i snack-tempo njuta av dagsljuset och köra långpass till fots, på skidor eller skridsko. Ute på ett spännande område eller som hemlängtan tillbaka till Uppsala.

Anmäl dig gärna på förhand för att det inspirerar andra och för att träningsarrangören kan se kartbehov eller antal mackor. Självklart får du dyka upp spontant eller utebli ifall det kommer något i vägen.

Kom och ha roligt och träna/motionera oavsett om du är satsande junior eller senior, glad amatör eller seriös tävlande, lite yngre eller lite äldre. Alla är välkomna!

Aktuell information om varje träning hittas i kalendern.

Inom klubben har vi en gruppmejl via google (kallas för Thol) som administreras av Oscar Grånäs. Hör av dig till oscar.granas(at)gmail.com för att komma med. Här skickas klubbrelaterad information ut som inte rör torsdagsträningarna.