Vår tävling - Uppsala Möte

Hej!
 
Nu är det dags att börja ta tag förberedelserna för vårens Uppsala möte (20-21 april).
 
Vi, IF Thor, ansvarar 2024 för medeldistansen (dvs. inklusive uppbyggnad av arenan) medan OK Linné har hand om långdistansen och rivningen.
 
Till att börja med söker vi nu banläggare och tävlingsledare. Det är här jag hoppas att du trycker på svara och skriver något liknande:
"Ja, det låter kul, jag vill ställa upp!"
 
Hör gärna av dig om du vill veta mer.
 
Kort fakta om tävlingen 2024 års Uppsala möte:
Kommer att gå på en nyritad karta i Vattholma. Arenan är tänkt i närheten av skolan.
Terrängen är delvis samma som den vi sprang på KM för något år sedan.
 
Banläggare:
Medeldistans är extra lämpligt för någon som inte varit banläggare tidigare eftersom det rör sig om ett mindre terrängområde och det inte blir lika kritiskt med vägval osv. Men självklart får även du som lagt banor förr anmäla dig!
Har du inte gått banläggarkurs så räknar jag med att det kommer det att ske i UOF's regi i vinter igen. Om inte, finns det flera erfarna banläggare i klubben som kan ställa upp med handledning och tips. Man kommer även att samarbeta en del med OK Linnés banläggare så att det inte blir överlapp mm.
 
Tävlingsledare:
Som tävlingsledare jobbar man med att få ihop klubbens organisation kring tävlingen, hjälper till så att beställningar av material görs, skriver inbjudan/PM mm osv. Dessutom samarbetar man en del med OK Linnés tävlingsledare så att tävlingen blir lika de två dagarna.
För att vi inte ska fastna helt i samma gamla vanliga rutiner behöver klubben att fler tar på sig att vara tävlingsledare och ser helheten av arrangemanget. Detta trots att mycket så klart kan göras på liknande sätt som tidigare år.
Jag har som de flesta av er känner till varit tävlingsledare för Uppsala möte i flera år nu men vill inte vara huvudansvarig nästa år igen. Däremot gärna någon gång i framtiden och jag ställer självklart upp som bollplank eller biträdande tävlingsledare om du som anmäler dig vill ha mitt stöd! Tävlingsledare är ett bra sätt att lära känna fler i klubben och att få känna sig stolt över vad vi som klubb kan prestera.
 
Både banläggare och tävlingsledar-funktionerna kan man dela på flera personer. Hör av dig om du kan/vill dela på uppgiften.
 
Jag hoppas vara frisk från förkylning till på söndag så då kan vi prata mer under DM-långdistansen.
 
Hälsningar
 
 
Annika
Tävlingskommittén