Nyheter

Dorans ruta v22

  • 25 maj 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

En sommarvecka framför oss med finala U-ringen etapparrangemanget (hjälp gärna till!) i Hammarskog och sedvanlig Thorsdagsträning för hela klubben. Vid lördagens Slottssprint kan du springa såväl en individuell som en stafett i norra Sigtuna.  

Du som har anmält dig till Hälsingeläger under nationaldags-långhelg kom också ihåg att anmäla dig till Ösa-träffen tävlingarna. På lördagens medeldistans kommer det bli Thorgiganternas kamp – om du vill vara med i denna batalj välj H21 bana oavsett vilken klass du normalt springer!

Vi ses i skogen!

Dorothe  

Dorans ruta v21

  • 17 maj 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Sommarvärme betyder att sprint-säsongen tar farten. I vecka med ett extrapass av våra studenter på måndag och Sprint DM på torsdag! Vill du njuta vacker vårskog rekommenderas tisdagens träning i Lunsen!

Våren betyder även U-ringen för ungdomarna och snart är det dags för vår avslutande etapp i Hammarskog – hjälp gärna till och spring ett pass efteråt!

Kom ihåg också att anmäla dig till det traditionsenliga Hälsingeläger under nationaldags-långhelg, anmälningsstoppet för lägret är på måndag 19 maj!

Vi ses i skogen!

Dorothe  

Dorans ruta v20

  • 10 maj 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

 

Efter några tuffa dagar i härliga Kilsberg med ännu härligare lägergård fixad av Mats så vet vi som var där, vad vi definitivt behöver träna mer – mjukt underlag, branta backar upp- och utför och en del kontrolltagning på skrå (bäst med kompass). Tyvärr är dock uppländska vårsäsong nu mer eller minder om, bortsett från ungdomarnas U-ringen, tanternas Triangelmatch (OBS anmälan går ut lördag kväll!!) och några sprintaktiviteter framöver. Om du ändå vill komma ut till skogen, ta tillvara av våra tisdags och thorsdagsträningar!

Och så gäller det traditionsenliga Hälsingeläger under nationaldags-långhelg, anmälningsstoppet för lägret är 19 maj!

Vi ses i skogen!

Dorothe  

Dorans ruta v19

  • 3 maj 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Nu är det dags! Tiomila! Vilken härlig helg det ska bli. Lycka till alla ni som ska springa och kolla därute! Ni kan se framemot fantastisk vacker terräng i Nynäshamn – njut och ha roligt och gör en extra kartstopp om du känner dig osäker!

Efter denna första höjdpunkt på säsongen följer direkt en hel del aktiviteter och anmälningsstopp: Kristi Himmelfärd kan tillbringas i Kilsberg eller i Roslagen (med Upplands egen ungdomsliga) och ett relevant träningspass hinns också med i vecka – design Ola i Trillbo. Och så anmälningsstopp till första etappen av U-Ringen 2024 i Knivsta. Gå in och anmäl dig!

Sen öppnar vi här även anmälan till traditionsenliga Hälsningeläger under nationaldags-långhelg (mer info kommer). Var med även Du!

Lycka till på Tiomila!

Dorothe  

 

Dorans ruta v18

  • 26 apr 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Har räknat – 7:e gången som det har blivit vitt, alltså finns hoppet att våren är pG – lagom till Valborg och ännu bättre Tiomila!

Inför just Tiomila får du en chans att träna en extra gång i (det närmaste) relevanta terräng i närheten. Passet blir på måndag istället för tisdagsträning som är inställd i favör av Valborg. Även på torsdag kan du en sista gång slipa formen inför Tiomila. Vill du löpa på några reflexer i skogen innan lördag natt, hör av dig så kan du få kontrollerna i Nåsten.

Observera även den många anmälningsstoppen i vecka, med mera även till två klubbgemensamma boende – dels Närkekvartetten i Kilsberg över Kristi Himmelsfärdhelg, dels inför Ultralång SM (för seniorer, juniorer och veteraner) i Grövelsjön andra helg i augusti!! Vi behöver veta nu om du är intresserad för att veta hur många platser som ska behållas respektive släppas.

Hälsningar,

Dorothe