Nyheter

Resultat från kvällens InomhusO

  • 28 feb 2024

Bra jobbat ikväll på InomhusO!

Resultaten finns här med sträcktider

Dorans ruta v9

  • 23 feb 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Sportlovlugn över fortsätter vi med våra populära tisdagar på Lurbo. Denna vecka har banorna något av medelkaraktär. Vill du försöka dig med banläggning själv, kom ihåg att markera i tisdagstränings listan.  

I vecka blir det även årets första inomhusO på onsdag med banor som bjuder på allt – enklare för de minst vana till mycket kluriga för gamla rävar. Alltså finns säkert något även för dig! Ta med din SI-pinne om du har egen, annars kan du låna en på plats. Perfekta träning att träna på kartpassning (för de yngsta) och framförhållning (för alla). Du kan komma när det passar och hålla igång så länge du orkar mellan 19.00 och 21.00.

Lite förhandsinfo även till Viking Memorial helgen 8 – 10 mars där du kan springa 4 lopp (fre: natt, lör fm: backe, lör em: poängO, sön: ultralång) för att få en genomkörare (ta alla) eller få något eller flera kvalitetspass (1 – 3 etapper). All info och länk till de olika etappers anmälan hittar du här.

Dessutom, kom ihåg att göra din klädbeställning! Öppen till 1 mars!

Vi ses på träningarna!

 

Hälsningar,

Dorothe  

Dorans ruta v8

  • 17 feb 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Sportlov för vissa men långt ifrån alla! Det innebär för veckans aktiviteter att vi kör tisdagsträning från Lurbo som vanligt. Vill du bidra till omväxling på banläggning eller soppa fyll i på listan (tisdagsträning).  

På onsdag blir det däremot inget pass för de yngre och vi kan istället spela hela 2 timmar innebandy (från 19.00). I gengäld kommer vi köra 2 timmars inomhusO onsdagen efter sportlov med banor som bjuder på allt – enklare för de minst vana till mycket kluriga för gamla rävar. Alltså finns säkert något även för Dig! Ta med din SI-pinne om du har egen, annars kan du låna en på plats.

Dessutom är det dags för beställning av ol-kläder inför säsongen 2024. Kläderna beställer du i klubbens webbshop, se instruktioner (i vänster marginal - observera att du måste vara inloggad!).

Shopen är öppen till 1/3. Kläderna kommer i en gemensam leverans till klubben i slutet av april och det är då du får information om klädutlämning. Observera att beställning av ol-kläder endast sker en gång om året.

Vi hoppas att även du vill vara med på våra aktiviteter!

Hälsningar,

Dorothe  

Dorans ruta v7

  • 9 feb 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Vilken fart och fläkt! I skogen lyste lamporna från alla håll, bastun fylldes med taggade orienterare och soppan smakade ännu bättre när det var många glada röster som berättade om alla bommar eller vad man håller på när man inte springer runt i skogen. Det vart en väldigt rolig upptakt med studentgänget.

Fortsätt på samma visa!!

Nu sökes lite fler banläggare och soppavärdar till tisdagsträning. Det är inget krav att lägga banor och laga soppa en kväll. Du kan gärna lista även bara en av aktiviteterna.

Imorgon lördag kan du springa utan pannlampa då Love bjuder på Tiomila-träning i form av en en-manna-stafett.

Och till nästa helg vill Täby försöka igen att fixa två skidO tävlingar. Avgörs senast på måndag om det ska bli, och anmälan förlängs till tisdag.

Vi hoppas att även du vill vara med på våra aktiviteter!

Hälsningar,

Dorothe  

Dorans ruta v6

  • 3 feb 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Antar att många Thorare åker skidor för fullt uppe i Harsa där vintern säkerligen inte har släppt än. Här i Uppsala är det dags att sätta ut lite nya reflexer i skogen för nya nattbanor – bra träning inför Tiomila där även tjejerna för första gången kommer springa på natten!!

Apropå Tiomila så kommer Love ordna ett träningspass i Nåsten i form av en en-manna-stafett (slingor) med gemensam start. Anmäl senast på söndag!

Efter skidlägret blir det start till studenternas träningsgrupp att ansluta på Thorträningarna – vi hoppas självklart att få några fler träningskompisarna – varmt välkomna!!

Under veckan blir det sedvanliga tisdagsträning med nattbanor på reflexer, bastu och soppa och onsdagens inomhusträning för alla åldrar.    

Vi ses i skogen eller på Lurbo!

Hälsningar,

Dorothe