Nyheter

Dorans ruta v22

  • 26 maj 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Starka insatser på Tiomila som ledde till fina utgångslägen till nästa år (startnummer efter fjolårets placering). Största prestation tänker jag nog har den yngsta i damlagen, Emilia, gjort med sin fina insats på långa dagen! Spännande var det för övrigt även att följa hemma i soffan! Och i skymundan av Tiomila cyklade Lasse till sig ett veteran VM-guld i MTBO sprint. Grattis till er alla! Även Thors U-Ringen etapp gick i solsken med glada deltagare och en nöjd tävlingsledare Jesper.

Näst väntar nu Thors legendariska Hälsingelägret under nationaldagslånghelg med Ösaträffen där giganternas kamp kommer att avgöras även i år med efterföljande Livelox kvällsunderhållning par excellence, var så säker!

Dorans ruta v21

  • 19 maj 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

 

Tiomilahelg – alla förutsättningar att det kan bli en klassisk Jukolastämning långt norrut med en kort natt och många sträckor i norrländsk soluppgång! Njut och håll koll på kartan, ni som är där!

Till nästa vecka väntar vår U-Ringen etapp i Hammarsskog. Tävlingsledare Jesper och banläggare Ola hoppas på några till som kan hjälpa under tisdag kväll. Det är med den anledning att vi inte heller ordnar någon tisdagsteknikträning.

Sen är det också high-noon att anmäla dig till Thors legendariska Hälsingelägret under nationaldagslånghelg med Ösaträffen (4 individuella tävlingar där du springer precis så många eller få du vill, en bit av Mossbergkartan för etapp 3 & 4 ser du i ovan bild) och en massa lekar och häng tillsammans. Alftas Thor-bekanting Thomas låter hälsa att det nu finns en riktig O-karta runt Gläntan, så om vi inte får nog med tävlingarna, så kan vi även träna mer….

Dorans ruta v20

  • 12 maj 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Sommar! Det som tog länge kom ändå plötsligt! Ideala förutsättningar alltså för ett späckat program: U-Ringen etapp 1 och årets Tiomila och övriga tävlingar ”i Skellefteå paketet” (allt viktig för resa till och från och boende i Skellefteå finns här).

Dessutom ska ni ungdomar se hit! Anmälan till årets roligaste läger, distriktslägret, 27 - 28 maj i Rimbo, har förlängts till imorgon lördag 13/5 12.00. Passar alla från grön och uppåt!

 

Distriktsläger 27-28 maj

  • 6 maj 2023

Detta läger är för barn och ungdomar som klarar en grön eller vit bana på egen hand upp till 16 år. 

Läs mer

Anmäl via eventor

Dorans ruta v19

  • 5 maj 2023

image: Dorans ruta v19

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

En spännande orienteringshelg väntar på oss – juniorer och seniorer på Swedish League i Svalboviken (bild) och ungdomar på Upplands League i Roslagen. Och under veckan bjuder Olgy upp till Sprint DM i Sala Backe, ett optimalt tillfälle att testa även för de mindre vana hur det är att springa en tävling! Och javisst, självklart kan du även träna – denna vecka i Börje på en momentbana design Ola. Dessutom, kom ihåg att anmälan till Sommarläger (Riksläger för ungdomar respektive junior- och yngre seniorer i Idre 25-30 juni) går ut i veckan!