Nyheter

Dorans ruta v25

  • 17 jun 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Venla i eftermiddag och Jukola därefter i finska Porvoo/Borgå några mil öster om Helsingfors. Lycka till alla Thorlag! Vill du följa tävlingarna från soffan finns live-reportage på engelska och svenska på IOFs sida att köpa.

Vi på andra sida viken har avslutat vårsäsongen och går över till sommaraktiviteter.

Hoppas att alla som vill erbjuda något träningspass eller vill få träningssällskap flaggar på hemsida. En sista schemalagd aktivitet kommer nu på tisdag med Olas testbana i Lunsen.

Tävlingsmässigt är det lite lugnare nu, även om det hägrar ultralång SM för juniorer, seniorer och veteraner i Idre samt diverse sommartävlingar.

Gemytligare möjligheter att ta dig ut på olika träningsrundor finns på Naturpass, hitta ut samt veckans banor lite var stans (se Eventor för var).

Dorans ruta v24

  • 10 jun 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Skolavslutning, OL-skoleavslutning och Hälsningelägret avklarade – vad kan vi då se framemot? Vissa längtar efter en utmaning på andra sida havet och förbereder sig inför Jukola- och Venlakavle några mil öster om finska huvudstaden Helsingfors i Porvoo/Borgå. UOF bjuder på ett sista vässningspass. Och ungdomarna deltar eller leder SOL-skolan i Sunnersta.

För er andra som vill ut i naturen på lite gemytligare sätt finns nu Naturpass och hitta ut samt en drös veckans banor lite var stans (se Eventor för var) tills vi har samlat krafterna och fixar träningsbanor igen.

Dorans ruta v23

  • 6 jun 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Ett ultrakort veckobrev efter ett härligt Hälsingelägret med mycket aktivitet. Tack alla deltagare och inte minst Jörgen för finfin organisation! Fotodokumentation av alla glada deltagare kan du beskåda här på sidan.

PS: UOF stafetträning har flyttats till nästa vecka DS