Nyheter

Dorans ruta v48

  • 24 nov 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Bastuskrönor från förra tisdag på Lurbo: tjejernas bastu var varm och en glad samling användare där. Riktig roligt! Var med även du nästa gång!! Eller vill du kanske vara soppakock? Skulle behöva någon redan i vecka, annars är du alltid välkommen att fylla på i listan över banläggare och soppvärdar framöver!   

Sen är vi tacksamma om du fyller i ditt intresse för olika nationella värdetävlingar under säsong 2024 redan i helg så att vi kan börjar planera behovet för vårens tävlingar.

Taggad att springa några kvalitetsträningar tillsammans med många andra elitlöpare? Ta då chansen att vara med på alla eller utvalda träningar under Uppsala TräningsHelg (UTH) – en träningshelg för hela Sveriges frälsta (elit)orienterare: All info och anmälningslänken finns här.

Ja, och så vill du kanske förbereda dig inför annalkande skridskosäsong på alla sjöar runt om? Ta då tillfälle och träna med Thors skrinnare som har en ny träningstid och mer bana på måndagkvällar 20.30 – 21.30.

Dorans ruta v47

  • 18 nov 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar! 

Ska vi säga vintern är här? Ännu mysigare då med våra tisdagar på Lurbo! Just nu saknar vi bara lite tjejer!! Vi två som har varit med hittills vill inte vara de ende som springer vårens Tiomila med pannlampa (även om du självklart får vara med även utan avsikt att spring nästa års Tiomila) – här kan du bli vän med nattens skogar och är vi lite fler då löner sig även uppvärmning av bastun. Sen finns listan över banläggare och soppvärdar som även den väntar på lite påfyllning!

Till er juniorer och ungdomar ordnar vi en tränings- och diskussionsträff för att tycka till och påverka vår tränings- och tävlingsverksamhet. Den är nu planerad för lördag 9:e december.

Och en utblick till mot första advent-helg då Uppsala TräningsHelg (UTH), en träningshelg för hela Sveriges frälsta (elit)orienterare, kommer arrangeras: All info och anmälningslänken finns här.

Anmälan till StOF & UOF banläggarkurs anmälningsstopp 26/11 går ut kommande söndag.

Fyll i ditt intresse för att åka på olika nationella värdetävlingar under säsong 2024 (junior/senior och övriga intresserade.

Dorans ruta v46

  • 11 nov 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Höstens träningsaktiviteter har verkligen kommit igång. Mysiga skogspass från Lurbo med soppa (eller annat gott) efteråt, ungdomsaktiviteter på onsdagar och lika så innebandy i Eriksberg. I Nåsten och Lurboskogen finns redan en drös reflexer ute och väntar på dig med! Vill även du vara banläggare för ett pass? Eller soppa värd?!! Du är garanterad dina klubbkompisars uppskattning och tack om du vill ta på dig något tillfälle – notera dig gärna på listan eller hör av dig till mig!

Till er juniorer och ungdomar ordnar vi en tränings- och diskussionsträff framöver - skjuts upp från 18/11 pga krock med Viken indoors. Nya datumet blir lör 9 dec! Vad saknas, vilka träningar vill du springa mer av, vilka tävlingar är något vi ska satsa på? Vad med på lördagens träff och ta chansen att tycka till och påverka klubbens verksamhet för gruppen ungdomar och juniorer! Träningen lämpar sig i övrigt även för övriga klubbmedlemmar och inte bara ungdomar och juniorer. 

Och så årets viktigaste anmälningsdatum: Anmälan till Harsa skidläger i början på februari 2024 öppnas imorgon söndag 12, kl. 19.00 prick. Dessa platser brukar gå åt ungefär lika snabbt som Vasaloppsstartplatser – alltså, vill du vara med, så gäller det att ligga på!

Anmälan till StOF & UOF banläggarkurs anmälningsstopp 26/11 – obs: first comes first serves för begränsat antal sängplatser på Biskop Arnö i januari!

Fyll i ditt intresse att åka på olika nationella värdetävlingar under säsong 2024 (junior/senior och övriga intresserade).

Dorans ruta v45

  • 4 nov 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Efter ett regnigt höstlov finns ingen begränsning av möjligheter att sätta igång din vinterträning under kommande vecka. Vad sägs om isträning inför skridskosäsongen, upptakt med gemensamma skogspass på tisdagar från Lurbo (efterföljare av tidigare Thorsdagar på Lurbo) med soppa efter, inomhusträning i Eriksberg konkurrerad av första Upplandsbygden by Night etappen i Stenhagen och avslutande resa till Borås O-Event för ungdomarna?! Snarare för mycket än för lite…. Kom dock ihåg att vi nu kan springa fritt i skogen innan snön ligger och det blir svårare att ta sig fram.

Anmälan till StOF & UOF banläggarkurs anmälningsstopp 26/11 – obs: first comes first serves för begränsat antal sängplatser på Biskop Arnö i januari!

Fyll i ditt intresse att åka på olika nationella värdetävlingar under säsong 2024 (junior/senior och övriga intresserade).