Nyheter

Dorans ruta v35

  • 25 aug 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Efter en första SM-helg med finfina resultat i Ö-vik, är nu några vassa Thorare i Sundsvall där de visade framfötter även i dagens medelkval. Lycka till på finalen och söndagens stafett!

Även MTBO gänget har nu börjat sina höstträningar – det är bara dyka upp på deras tillfällen om du vill testa en annan form av orientering eller träna på alternativt sätt.

Och så något angående anmälan på olika aktiviteter: I Eventor behöver du vara inloggad om du vill anmäla dig, även till klubbaktiviteter. Och ifall jag skickar felaktiga länk (som tyvärr händer ibland trots testandet, ber om ursäkt!), så är det lätt att ersätta ”edit” i länkens namn med ”show”, så kommer du fram till till anmälningsvy.

Till helgen är det ”high noon” att anmäla intresse för DM stafetten i Öregrund! Anmäl dig så hinner vi anmäla tillräckligt många lag innan anmälningsstoppet på söndag. Lika så är det fortfarande bra om du som inte redan har anmält intresse gör det för 25-manna.

 

Dorans ruta v34

  • 18 aug 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Nu drar Upplands O-säsongen ingång med Långhundras dubbeltävling i helg. Ta chansen att testa skogen som var tänkt att användas för 3:e etappen på ORingen 2022!

Under helgen springs även SM långdistansen i Örnsköldsvik – lycka till alla Thorare!

Och till vecka startar vi även med tisdagsträningarna.

Dessutom är det dags att anmäla intresse för olika stafetter: vill Du springa DM stafetten i Öregrund så anmäl det gärna snart så att vi kan anmäla lag. Lika så är det fortfarande bra om du som inte redan har anmält intresse gör det för 25-manna.

Och så finns ju som skrivit tidigare Naturpass, hitta ut samt veckans banor lite var stans (se Eventor för var).

Dorans ruta v33

  • 11 aug 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

En händelserik sommar närmar sig sitt slut. Världsmästarna är korade, O-Ringen avvecklad och mycket annat med. Dags alltså att så sakteligen inställa sig på höstsäsongen. Upptakten blir något urvattnat, då Lännamedeln även nu i augusti föll för vädrets makter (inställd i våras pga för mycket snö, inställd nu pga av för mycket vatten på åkern).

Således blir det Thorsdagsträningsupptakt i vecka som sätter riktiga starten för vår klubbverksamhet.

Redan nu kan du dock notera i din almanacka att världens största och roligaste klubbstafett kommer gå av stapeln lördag 7:e oktober på Lida – ett jättefint frittidsområde söder om Stockholm. Notera även ditt intresse på klubbens anmälningssida så att vi vet hur många lag vi kan räkna ställa upp med. ALLA kan bidra yngre som äldre, novis som elit. Om DU springer, kan 24 andra ha en chans att också få springa – tänk på det och sätt ingen prestationspress på dig!!

Vill du komma igång med ditt eget träning kom ihåg att det finns lite olika möjligheter såsom Naturpass, hitta ut samt veckans banor lite var stans (se Eventor för var).