Nyheter

Dorans ruta v14

  • 31 mar 2023

Våren är inte på fasta fötter än förrän vintern har gjort sig påmind några gångar. Så vackert det vart, men diverse tävlingar fick då strykas och vi får vänta på några guldklimpar till höst helt enkelt. Nu finns kanske förutsättning att åka på skara och i fjällen är det ingen tvekan om att påsklov blir som bäst! Här hemma avvaktar vi under påsklovet och fortsätter förberedelser inför Uppsala möte.

 

Premiär för vårens Thorsdagsträningar

  • 31 mar 2023

Thorsdagsträningar. Nu kör vi!❄️☃️

 Samling på torsdagar kl. 17.50 på olika platser i närheten av Uppsala. Kolla var

Koppla ihop dig med Eventorkontot

  • 28 mar 2023
  • Hemsida, Tävling

Nu finns möjlighet att koppla ihop ditt hemside-konto med ditt Eventor-konto. När du loggar in på hemside-kontot kommer du att automatiskt också vara inloggad på Eventor. Under mitt konto kan man klicka på Logga in på Eventor och kommer direkt in.  Superbra när man ska anmäla sig till tävlingar! Bara en inloggning att tänka på!

Se nedan instruktioner hur du gör (Läs mer).

Med vänlig hälsning,

Hemsidegruppen

Dorans Ruta V13

  • 24 mar 2023

image: Dorans Ruta V13

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Även om kung Bore inte vill lämna oss så snabbt som tänkt, misströsta inte! 

Vi kan förbereda Uppsala möte – markera gärna i vilken sektor du önskar ställa upp – och få i gång tävlandet inte alls långt hemifrån. På Ängsö kommer du kunna tävla i jungfrulig orienteringsmark av det finaste!

Men innan dess kan du spela sista innebandymatch på säsongen, köra första dagsljus kartpass på Thorsdag på Lurbo och vässa formen ytterlig på Annikas och Petters träningsdag i Vänge! 

Dorans Ruta V12

  • 18 mar 2023

image: Dorans Ruta V12

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Smältande snö, bandyfinaler, kontrollbesök inför Uppsala möte, vårupptaktsläger. Med andra ord våren ligger i luften och därför är det nu verkligen hög tid att anmäla dig till kommande stafetter då vi behöver boka logi och resa!!! 

Måsenstafett – du kan även kombinera med vårupptagslägret i Oxelösund helgen 25-26 mars

Tiomila – vad kul att åka till Skellefteå med storbuss och kunna springa i härlig Norrlandsterräng på Kristi Himmelvärdshelgen! Gå gärna in på länken även om du har skrivit upp dig tidigare. Gäller alla, även ungdomar! Vi skulle även vilja veta hur du vill resa och bo däruppe – storbussen går på fredag norrut och söndag hemåt. De som ska springa Swedish League ska resa redan på onsdag.  

Jukola – vem är intresserad?! Blir en båt- och bussresa till Borgå fre kväll 16/6 och hemma mån morgon 19/6.

OBS: Vill du anmäla dig till aktiviteter så gäller det att du är inloggad på Eventor!!

Sen ska också göras mer reklam för vår nya hemsida – där kan du båda komma åt veckobrevet och direktlänkar till aktiviteterna samt mycket mer.

Dorans Ruta V11

  • 11 mar 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

 

Vintern tillbaka, men orienteringskänslan ligger i luften och säsongen närmar sig med stora steg. Därför hög dags att du går in och anmäler dig till de stafetter vi tänker satsa på under våren:

Måsenstafett – du kan även kombinera med vårupptagslägret i Oxelösund helgen 25-26 mars

Tiomila – vad kul att åka till Skellefteå med storbuss och kunna springa i härlig Norrlandsterräng på Kristi Himmelfärdshelgen! Gå gärna in på länken även om du har skrivit upp dig tidigare. Gäller alla, även ungdomar! Vi skulle även vilja veta hur du vill resa och bo däruppe – storbussen går på fredag norrut och söndag hemåt. De som ska springa Swedish League ska resa redan på onsdag.  

Jukola – vem är intresserad?! Blir en båt- och bussresa till Borgå fre kväll 16/6 och hemma mån morgon 19/6.

OBS: Vill du anmäla dig till aktiviteter så gäller det att du är inloggad på Eventor!!

Vårens program

  • 8 mar 2023

Nu finns program för vårens barn- och ungdomsverksamhet. Det kommer bli många roliga träningar och tävlingar! Du kan ladda ned och skriv ut dokumentet, eller hitta aktiviteterna i kalendern på hemsidan.

Vårens stafetter

  • 7 mar 2023

Säsongen närmar sig med stormsteg. Dagarna blir
längre och ljusare och man får lite vårkänslor redan.

Dorans Ruta V10

  • 4 mar 2023

Om du inte har gjort din intressanmälan för årets tävlings-
resor till värdetävlingar och stafetter gör det nu, direkt!