Dorans ruta v44

  • 27 okt 2023

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Höstlovet invigs med RodhenloppetEfteråt gemensam middag – banläggare Jessica berättade om en ny restaurangen i Alunda centrum – kanske något att testa!?!

På söndag går det att springa ett UOF-träning i norra Nåsten med samling hos Jörgens – kanske något att trotsa vädergudarna? Anmäl dig senast ikväll!!

Under höstlovet blir det Bäcklösa-reflexrundan på tisdag och inomhus-spel på onsdag, medans ungdomarna har höstlov. Torsdag kör vi inget med klubben. Däremot kan du börja reflektera över gångna säsongen och fundera vilka värdetävlingar du vill springa under kommande och fylla i intressanmälan så fort du vet. Jag kommer även skicka personlig epost till er alla i junior och seniorålder så fort jag har knäckt koden (läs hittat rätt listformat att dra ut från Eventor).

Och varför inte börja tänka banläggning?! Oavsett om du vill utveckla dina tekniska färdigheter som löpare, ordna klubbträningar eller bli en tävlingsbanläggare så finns chansen att lära dig vad som ingår i banläggarens syssla. Även denna vinter ordnar StOF och UOF tillsammans en banläggarutbildning såväl för steg 1 som 2. Tre webb-kvällar (1 tim var två i december, en i januari) följd av en fredagkväll – lördag i slutet på januari (se inbjudan!). Nytt för i år blir det möjlig att du kan få jobba med något eget projekt om du så vill under utbildningen och då kan du få feedback på det. Anmälan går ut söndag 26 nov, men pga begränsat antal platser på Biskop-Arnö där vi kommer övernatta (26 – 27 jan) så gäller först till kvarn (fixar du eget boende eller åker hem emellan, fungerar det utmärkt att vara med även om antal sängplatser har gått åt).

Kom även ihåg att beställning av skidkläder i Thorfärgar i Noname clubshoppen är bar öppen till 2 november. Information om inlogg till clubshoppen har du fått från Anna-Karin eller din ungdomsledare.

Lördag (28/10)  

Rodhenloppet nattpatrull, Alunda

Söndag (29/10) 

UOF-träning #4 i Nåsten

Måndag (30/10)  

Tisdag (31/10) – Traillöpning med pannlampa

18:00 Bäcklösa reflexbana

Onsdag (1/11) – Inomhus Eriksberg

Eriksbergskolans gymnastiksal för inomhusaktiviteter

Anmäl dig så att vi vet om det blir aktivitet och för att peppa varandra!!

19.00 – 21.00 Innebandy - ingen aktivitet för de yngsta denna höstlovvecka

Torsdag (2/11)

Fredag (3/11) 

Lördag (4/11)  

Söndag (5/11) 

Vi ses i skogen eller på innebandyplanen!

Dorothe